Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Όροι και προϋποθέσεις για κατοικίδια ζώα.

1. Η παραμονή επιθετικών κατοικίδιων απαγορεύεται. Το κατάλυμα διατηρεί κάθε δικαίωμα αποβολής πελατών που συνοδεύουν κατοικίδιο το οποίο εκδήλωσε επιθετική συμπεριφορά έναντι προσωπικού του καταλύματος ή άλλων επισκεπτών.

2. Οι επισκέπτες με κατοικίδιο ζώο συμφωνούν να προσκομίσουν ενημερωμένο Βιβλιάριο Υγείας του ζώου κατά την άφιξή τους. Αυτό είναι υποχρεωτικό για την ολοκλήρωση του check-in.

3. Τα κατοικίδια θα πρέπει να είναι πρόσφατα εμβολιασμένα με όλα τα απαραίτητα εμβόλια.

4. Δεν επιτρέπεται η παραμονή του κατοικίδιου εντός του δωματίου χωρίς επιτήρηση.

5. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπεται να ανεβαίνουν σε έπιπλα, κρεβάτια, καναπέδες, και λοιπό εξοπλισμό του δωματίου και του ξενοδοχείου.

6. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν ασυνόδευτα στους δημόσιους χώρους του ξενοδοχείου.

7. Οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων είναι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό τυχόν περιττωμάτων και ακαθαρσιών. Η βόλτα του κατοικίδιου πρέπει να πραγματοποιείται μόνο εκτός του οικοπέδου του ξενοδοχείου.

8. Κατά την αναχώρηση, το δωμάτιο θα πρέπει να είναι καθαρό.

9. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για όλες τις σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές εντός του δωματίου και του καταλύματος, που σχετίζονται με το κατοικίδιο ζώο τους.

10. Ο επισκέπτης συμφωνεί να αποζημιώσει τον ξενοδόχο και απαλλάσσει ρητά τον “Ξενώνα Παπανικόλα” από κάθε ευθύνη και ζημία που επήλθε ως αποτέλεσμα του κατοικιδίου ζώου του.

11. Η μη τήρηση των παραπάνω επιτρέπει στον ξενοδόχο να ζητήσει την απομάκρυνση των πελατών που συνοδεύουν κατοικίδιο από τους χώρους του ξενοδοχείου.